SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

5 avantaje ale iluminatului exterior cu lampi solare

De : Malvina - Categorii : Inedite , Noutati

De cativa ani, lampile solare sunt cele mai populare metode de iluminat pentru exterior pentru toti proprietarii de case si nu numai, iar in prezent aceasta gama de produse a luat o amploare extrordinara avand in prezent o diversitate foarte mare de astfel de lampi solare de gradina pe care le putem integra in orice tip de decor si stil de amenajare exterior.

Lampi solare de gradina

Lampile solare de gradina reprezinta fara nicio exagerare o alegere ecologica si durabila pentru iluminarea spatiilor exterioare, fara a fi nevoie de o retea electrica si fara a produce, evident, emisii nocive pentru mediu.

Ce sunt lampile solare si cum functioneaza?

Lampile solare de gradina sunt un tip de lampi concepute pentru a fi alimentate cu energie solara, fiind utilizate cu succes pentru a ilumina curti si gradini, terase, alei, piscine si alte spatii exterioare, avand atat rol functional de iluminat, cat si rol decorativ, simplu si de o utilitate evidenta! Acest fel de lampi sunt concepute in general dintr-un panou solar, o baterie reincarcabila si unul sau mai multe becuri de tip LED.

In mod explicit, panoul solar atrage energia solara din timpul zilei si o transforma in energie electrica, care este stocata in bateria rencarcabila a lampii. Astfel spus, cand soarele apune, bateria alimenteaza becurile LED, care emit lumina pentru a ilumina eficient zonele in care sunt amplasate.

Lampa solara LED

Mai mult decat atat, majoritatea lampilor solare de gradina sunt echipate cu senzori care activeaza luminile la apus si le sting in zorii zile, pentru a economi astfel energie.

Ce avantaje au lampile solare de gradina fata de cele traditionale? Iata 5 dintre cele mai importante avantaje

  1. Economie de energie

    Lampile solare de gradina sunt alimentate de energie solara, care este o sursa de energie gratuita si regenerabila. Nu necesita utilizarea energiei electrice traditionale, ceea ce inseamna ca nu contribuie la facturile de energie si totodata, nu au un impact negativ asupra mediului inconjurator.

  2. Usurinta in instalare

    Lampile solare de gradina sunt in general foarte usor de instalat. Nu necesita cablare la sursa electrica de energie, fiind autoalimentate printr-un panou solar incorporat. In plus, pot fi amplasate oriunde exista lumina directa de la soare, deci trebuia doar sa le amplasam strategic si sa ne bucuram de o iluminare perfecta pe timp de noapte!

  3. Siguranta in utilizare si functionare

    Aceste lampi solare sunt de regula de joasa tensiune, ceea ce le face mult mai sigure fata de lampile traditionale care necesita utilizarea energie electrica. Acest lucru inseamnand faptul ca exista un risc scazut de incendiu sau soc electric.

  4. Durabilitate

    Lampile solare de gradina sunt concepute pentru a rezista o perioada indelungata de timp si de asemenea, necesita foarte putina intretinere. Odata instalate, corespunzator si in locul dorit, acest tip de lampi pot functiona multi ani, cu foarte putina intretinere.

  5. Efect estetic

    Lampile solare de gradina vin intr-o varietate de modele, forme si stiluri, ca urmare, pot adauga o nota decorativa gradinii sau curtii tale. In plus, deoarece nu necesita utilizarea de cabluri sau alte componente inestetice, pot fi integrate cu succes in orice stil de amenajare exterior sau décor.

Modele diverse de lampi solare de gradina astfel incat sa le puteti alege pe cele reprezentative!

Diversitatea acestor lampi solare de gradina este la momentul actual foarte mare, astfel inca sa putem alege exact ceea ce ne place, de la design modern si minimalisn, pana la modele clasice si traditionale. In plus, aceste produse pot fi de asemenea fabricate din diverse materiale, si putem astfel alege lampa solara gradina din otel inoxidabil, lampi din sticla sau metal, iar unele modele fiind echipate si cu functii suplimentare precum senzor de miscare sau telecomanda pentru a putea fi gestionate de la distanta.

Mai mult decat atat, puteti alege si modele de lampi solare interesante si deosebite, produse care vor adauga efectul de WOW in decorul gradinii dumneavoastra, lampi precum: ghirlanda decorativa cu umbrele sau spirale colorate, lampioane, sticle sau felinare solare, sau chiar si lampi solare in forma de libeluta sau fluture care se vor integra perfect in gradina dumneavoastra cu flori!

Ghirlanda decorativa umbrele

Va propunem asadar sa descoperiti in magazinul nostru online o gama foarte variata de lampi solare de gradina, modele deosebite, in designuri clasice sau moderne, cu fixare in pamant sau aplica solara LED cu fixare pe perete, lampi care se vor integra perfect in decorul gradinii dumneavoastra sau a spatiului exterior si va vor oferi un iluminat de exceptie, oriunde vor fi amplasate!

Related posts

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare