Pahar bauturi racoritoare luminos cu LED-uri

Pahar bauturi racoritoare luminos cu LED-uri

Pahar bauturi racoritoare luminos cu LED-uri

16,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Pahar bauturi racoritoare luminos cu LED-uri
cu TVA
Confirma Confirma

 

Pahar bauturi racoritoare luminos cu LED-uri

 

Paharul pentru bauturi racoritoare luminos cu LED-uri este ideal pentru evenimente speciale! Se foloseste cu precadere pe baruri, in cluburi, discoteci, etc.

 

Acest pahar pentru bauturi racoritoare luminos cu LED-uri nu trebuie sa lipseasca din casa! Impresioneaza-ti prietenii cu un pahar special! Odata actionat pana si bautura din interior se coloreaza datorita culorilor emise de LED.

Paharul pentru bauturi racoritoare luminos cu LED-uri este confectionat dintr-un material acrilic care imita perfect sticla plina cu efecte de lumina intermitenta.

 

Acest pahar pentru bauturi racoritoare luminos cu LED-uri are un intrerupator care odata actionat incepe sa emita lumina multicolora intermitenta (LED-urile functionand pe rand, in sensul invers al acelor de ceasornic).

Paharul pentru bauturi racoritoare luminos cu LED-uri coloreaza atmosfera din clubul, discoteca sau chiar de pe barul dumneavoastra.

 

Acest pahar pentru bauturi racoritoare luminos cu LED-uri se curata la fel de usor ca un pahar normal dupa ce i se inalatura partea electronica (usor de indepartat).

Acest pahar pentru bauturi racoritoare luminos cu LED-uri functioneaza cu 3 baterii AG13 incluse in pachet. Aceste baterii se pot schimba foarte usor.

 

Dimensiunile acestui pahar pentru bauturi racoritoare cu LED-uri sunt: 14,5 cm inaltime, 8 cm diametru superior si 5,5 cm diametru inferior. Are un volum de aproximativ 250 ml.

621

Fisa tehnica

Culoare
Multicolor
Material
Altele
Tip lumina
LED
Tip produs
Pahar
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus