Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon

Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon

Aparat anti-insecte tip felinar hexagon impotriva insectelor zburatoare

69,00 lei
cu TVA
Produs disponibil Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon
cu TVA
Confirma Confirma

Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon

 

Aparat anti-insecte impotriva insectelor zburatoare - solutia radicala impotriva tantarilor, mustelor sau al altor insecte zburatoare!
Elimina radical toate insectele zburatoare! Garantat! Cea mai buna metoda de protectie impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari etc.).
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare este special proiectat pentru a se folosi in spatii comerciale, locuinte, birouri sau terase acoperite, elimina in totalitate tantarii, mustele si insectele zburatoare. Ideal pentru casa ta! Design deosebit - tip felinar hexagonal!
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare nu este toxic si nu dauneaza sanatatii (acesta nu elimina in atmosfera nici o substanta chimica).
Acest aparat are o durata de viata ridicata, un consum redus de energie si se intretine foarte usor. Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare functioneaza cu ajutorul tuburilor UV-A (1 tub UV-A de 4Watts), atragand insectele eliminandu-le instantaneu.

Aparatul poate asigura o zona de siguranta impotriva tantarilor sau a insectelor zburatoare de minim 50 metri patrati pana la 90 metri patrati!
Lumina ultravioleta atrage insectele zburatoare, care vor fi distruse prin electrocutare pe o grila metalica sub tensiune, aflata langa tub.
Se poate monta pe orice suprafata sau se poate suspenda. Aparatul are o durata medie de viata de aproximativ 8000 - 10000 de ore.
 
Aparatul anti-insecte 4W tip felinar 50mp este dotata cu cablu de ~1,2 metri.

Aparatul se alimenteaza de la retea, tensiune de alimentare cuprinsa intre 220 - 240 Volti, 50-60Hz. Dimensiuni 24 x 11 cm.

Pretul include taxa verde!

Garantie 2 ani!

 

Cod produs: 600010

600010

Fisa tehnica

Tip produs
Aparat UV
Utilizat pentru
Insecte
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus