Aparat profesional anti-insecte 2x10W

Aparat profesional anti-insecte 2x10W

Aparat anti-insecte impotriva insectelor zburatoare este solutia radicala impotriva tantarilor, mustelor sau al altor insecte zburatoare

199,00 lei
cu TVA
Produs disponibil Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
 (4/5)  - 1 evaluari - 1 recenzii
Vizualizare
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Aparat profesional anti-insecte 2x10W
cu TVA
Confirma Confirma

Aparat profesional anti-insecte 2x10W

 

Aparatul impotriva insectelor zburatoare - solutia radicala pentru a scapa de tantari, muste si alte insecte zburatoare!

Elimina radical toate insectele zburatoare! Garantat, va fi cea mai buna metoda de protectie impotriva insectelor zburatoare.

Aparatul anti-insecte zburatoare este conceput anume pentru a fi folosit in spatii comerciale, locuinte, birouri sau terase acoperite si elimina in totalitate tantarii, mustele si insectele zburatoare.

Este non-toxic si are grija de sanatatea dvs, neeliminand nici o substanta chimica in atmosfera.

Acest aparat are o durata de viata ridicata, un consum redus de energie si se intretine foarte usor, functionand cu ajutorul tuburilor UV-A (2 x 10W) si atragand insectele.

Asigura o zona de protejare impotriva tantarilor si a altor insectel zburatoare de 80 -150 metri patrati!

Lumina ultravioleta atrage insectele zburatoare, care vor fi distruse prin electrocutare pe o grila metalica sub tensiune, aflata langa tub.

Se monteaza pe perete, dar permite si agatarea, cu ajutorul lantului inclus. Aparatul are o durata medie de viata de aproximativ 8000 - 10000 de ore, iar carcasa este rezistenta la zgarieturi.

Aparatul functioneaza cu transformator si balast electromagnetic, fiind prevazut cu buton ON/OFF si cablu de ~1,2 metri.

Aparatul se alimenteaza de la retea, tensiune de alimentare cuprinsa intre 220 - 240 Volti, 50-60Hz. Dimensiuni 38 x 30 x 9 cm.

Pretul include taxa verde!

Garantie 2 ani!

 Cod produs: 600032 

600032

Fisa tehnica

Tip produs
Aparat UV
Utilizat pentru
Insecte

Descarcari

instructiuni 600032

Descarcari (40.99k)
 Recenzii
By (Sighisoara, Romania) on  26 Sep 2019 (Aparat profesional anti-insecte 2x10W) :
(4/5

Foarte multumit

L-am montat pe terasa exterioara, isi face datoria, atrage toate insectele care patrund in zona terasei. Din pacate a lipsit din pachet periuta de curatare.

Report abuse

Sus