unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Filter

Seturi

Atunci cand iti doresti sa aduci un suflu nou casei tale si ai nevoie sa integrezi obiecte decorative care sa intregeasca aspectul locuintei, alege un tablou care sa se potriveasca cu designul interior.

Tablourile reprezinta accesoriile cele mai potrivite atunci cand iti doresti sa iti decorezi locuinta, acestea evidentiaza cel mai bine personalitatea si gusturile tale si ale familiei tale.

Motivele pentru care ai alege un tablou fosforescent in locul unuia obisnuit sunt urmatoarele: in prezenta luminii naturale sau artificiale tabloul fosforescent are un aspect absolut normal, la fel ca un tablou obisnuit, insa odata cu lasarea intunericului acesta lumineaza, dezvaluind un efect linistitor si inedit. Tablourile fosforescente au aplicate un strat de fosfor, substanta care radiaza lumina vizibila dupa ce a fost incarcat la o sursa de lumina naturala sau artificiala in prealabil.

Atunci cand alegi tablouri fosforescente te poti bucura de cateva avantaje, precum: acestea nu consuma curent electric, nu au nevoie de baterii pentru a emana efectul luminos. Nu presupun nici o cheltuiala de intretinere si au o durata de viata de cel putin 10 ani.

In cadrul magazinului nostru online vei descoperi o gama variata de tablouri fosforescente ieftine, o multime de modele potrivite pentru decorul casei tale.

Tablourile fosforescente sunt imprimate pe canvas profesional cu imagini de inalta rezolutie, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale tabloul arata ca un tablou obisnuit, insa in intuneric imaginile imprimate devin vizibile, dezvaluind imagini suprinzatoare.

Intra pe glowmania.ro si adauga in cos tabloul fosforescent care se potriveste cerintelor tale si decoreaza-ti casa astfel incat sa reflecte personalitatea si gusturile tale.

Sus