unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs epilare
Tip utilizare
Tip alimentare
Filter

Kit-uri pentru Epilare cu Ceara

Epilarea cu ceara la salon sau in confortul propriei locuintei este probabil cea mai eficienta si rapida metoda de a scapa de parul nedorit pentru o lunga perioda de timp. Kit-urile de epilare contin tot ce aveti nevoie pentru un epilat profesional, incepand de la incalzitorul de ceara, rezerve cu ceara pentru epilat si hartia pentru epilat. Ceara pe care o introduceti in incalzitor este intr-un recipient de plastic prevazut cu o rola de aplicare, asemanatoare deodorantelor roll-on. Pielea trebuie sa fie uscata cand se aplica ceara calda in sensul cresterii firelor de par. Se aplica si se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se trag fasiile de ceara. Dupa epilare, foloseste un ulei dupa epilare sau pentru a calma pielea. Comandati online simplu si rapid Kit-uri de epilare la cele mai mici preturi.

Epilarea cu ceara poate fi eficienta chiar si daca o realizam singure, acasa, insa daca este prima data cand facem acest lucru, este bine sa stim cateva aspecte cheie pentru a avea rezultatele dorite si anume:

  • ceara tare este mai blanda cu pielea, mai putin dureros de indepartat si este potrivita pentru zolele sensibile precum axile sau bikini.
  • ceara moale este potrivite pentru zonele extinse cum ar fi picioare sau maini.

Mai mult decat atat, pentru a avea o prima sesiune de epilat cu ceara eficienta, achizitionarea unui kit de epilare cu ceara care contine incalzitorul electric, ceara, benzi si spatule este ideal de inceput.

Intai de toate, avem nevoie de produsele necesare pentru epilarea cu ceara acasa, iar un kit de epilare cu ceara contine tot ce avem nevoie Un astfel de kit este compus dintr-un incalzitor electric, ceara, benzi si spatule. Dar pana la epilarea propriu-zisa, trebuie sa ne pregatim si iaca cum:

  • Trebuie sa lasam parul sa creasca pentru a putea fi smuls cu ceara
  • Programam sesiunea de epilat dupa perioada menstruala (in aceasta perioada pielea este mult mai sensibila)
  • In prealabil pielea trebuie exfoliata corespunzator
  • Pregatirea mentala pentru potentialul factor de durere si disconfort
  • Amenajarea unui loc in casa in care sa efectuam procesul de epilare 
  • Ceara trebuie testata pe o zona mica de piele inainte de a fi aplicata vast

Sus