unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Benzi de Epilat si Spatule pentru Ceara

Daca vrei sa economisesti timp si bani atunci poti avea acasa propriul salon de infrumusetare! Cumpara acum online accesorii de epilat la preturi avantajoase si transforma procedeul intr-o relaxare demna de SPA.
Ai nevoie de accesorii simple precum benzi pentru epilat, spatule, role hartie pentru epilat si ceara sau parafina pentru a efectua o epilare acasa la aceleasi standarde ca si cea de la salon. Daca alegeti o epilare acasa, inspirati-va din practica unui salon de cosmetica si incercati mai multe tipuri de accesorii pentru a descoperi daca vi se potrivesc benzi pentru epilat sau preferati role hartie pentru epilat ori ce fel de spatule va usureza procesul de epilare acasa.
Bucura-te acum de o serie de produse profesionale destinate infrumusetarii pe care le poti avea rapid, acasa la tine, printr-o comanda online, la cele mai mici preturi disponibile pe piata!

Epilarea cu benzi este una dintre cele mai bune metode de indepartarea a parului de pe corp. Pentru o epilare corecta cu benzi procesul se realizeaza in urmatorul mod: se va aplica banda cu ceara (sau ceara si banda peste ceara) pe o portiune a corpului si se va realiza un usor tapotament pentru a fixa bine ceara pe piele, cu o mana vom intinde pielea, iar cu cealalta mana vom trage banda cu ceara in directia opusa cresterii parului. Pentru a trage banda corect si eficient, aceasta se apuca dintr-o zona apropiata de locul in care banda se lipeste de ceara. Dupa ce banda cu ceara a fost indepartata, se va presa pielea pentru a reduce durerea. Dupa epilarea completa, este recomandat sa se aplica un ulei calmant pentru a reduce disconfortul creat la nivelul pielii si pentru un plus de hidratare.

Benzile pentru epilat se pot reutiliza in tipul epilarii cu ceara de pana la 8 ori pe o zona diferita. Acestea sunt realizate pentru a fi rezistente si practice la uzura, insa doar intr-o anumita masura. In acest proces conteaza de asemenea foarte mult cantitatea de ceara se aplica pe zona si cat de des si gros este firul de par. In zonele delicate precum bixini, axile sau pe piela fetei este recomandat sa nu reutilizam benzile pentru epilar si nici sa aplicam foarte multa ceara.

Daca utilizam ceara incalzita in incalzitorul de ceara categoric avem nevoie de o spatula pentru a o aplica pe piele, iar in acest sens, spatulele din lemn sunt mai potrivite, apreciate si recomandate. Fie ca vorbim despre epilarea cu ceara intr-un salon profesionist sau realizam acest proces acasa, cu ajutorul unei spatule din lemn vom aplica foarte usor si precis ceara pe zona dorita. Se utilizeaza o spatula/sesiune de epilat, insa acestea se regasesc de achizitionat in set , avandu-le la indemana pentru multe sedinte de epilat. 

Sus