Materiale Textile Luminoase 

Exista 3 produse.

Ata fosforescenta colorata

59.00 Lei

Material textil albastru glow luminiscent

149.00 Lei
Lipsa stoc

Material textil verde glow luminescent, 1.45 mp, lavabil la maxim 45 grade, greutate 190g/mp

149.00 Lei
Se afiseaza 1-3 din 3 de articole


Daca esti in cautarea unor materiale textile luminoase sau accesorii luminoase pentru petreceri glow sau petreceri cu tematica atunci magazinul nostru online este solutia potrivita! Aici gasesti materiale textile luminescente de orice dimensiune pentru cea mai indrazneata utilizare la cele mai avantajoase preturi!

Fiind un magazin online dedicat obiectelor cu efecte glow avand o luminescenta in culori diverse aveti la dispozitie o gama variata de produse luminoase, respectiv material fluorescent sau ata fosforescenta pentru confectionarea unor tinute care sa va scoata din anonimat. Fie ca e vorba de o tinuta casual, pentru petrecere, sau de a face un cadou iesit din tipare, textilele fosforescente sunt mereu o optiune care poate genera elemente de decor sau imbracaminte cu efecte spectaculoase.

Aceste produse lumineaza in intuneric dupa ce au fost expuse la o sursa de lumina naturala sau artificiala aproximativ 10-15 minute.

Originalitatea este factorul cheie pentru a iesi in evidenta, astfel pentru o creare rapida si unica a unei tinute nonconformiste aveti la dispozitie non-stop un magazin dedicat celor mai avangardiste idei de creatie.

Sus