unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip semnalizare
mai multe... less
Filter

Placute semne luminoase de avertizare si informare

Importanta placutelor luminoase de avertizare si informare

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta variata de indicatoare de avertizare/marcaj, pentru spatii cu luminozitate scazuta. Va oferim o gama variata de indicatoare fosforecente pentru semnalizare precum: semn informare hidrant, indicator fumat si flacara interzis, placute semne avertizare pericol electrocutare, semn de informare extinctor, sageti glow autoadezive, semn punct de prim ajutor etc.

Indicatoarele fosforescente se folosesc si pentru localizarea si identificarea materialelor si echipamentelor de prevenire si stingere a incendiilor – ca alternativa la utilizarea culorii rosu.

Aceste indicatoare asigura securitate si siguranta si avertizeaza in mod vizibil persoanele de existenta unui pericol.

Indicatoarele fosforescente sunt vizibile atat la lumina naturala cat si in intuneric. Se incarca la lumina naturala sau artificiala si lumineaza in intuneric pana la 8 ore. Sunt confectionate din vinil autodeziv rezistent la apa. Folia de vinil fosforescenta absoarbe lumina si apoi o reemite de-a lungul unei perioade indelungate de timp. Efectul luminiscent se produce atunci cand electronii cad de la o orbita superioara la o orbita inferioara. Moleculele fosforescente sunt excitate de orice tip de energie luminoasa si emit lumina cu intarziere. Acest fenomen are o durata de viata aproape nelimitata.

Sus