unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip lampa
Filter

Lampi de citit cu LED

Lampiile de citit va ofera o lumina confortabila si practica de mare ajutor pentru iubitorii de lectura, deoarece veti putea sa cititi oriunde intr-un mod discret. Este perfecta pentru a citi noaptea in dormitor sau in timpul unei calatorii fara a deranja pe nimeni.

Exista doua tipuri principale de veioze de citit din punct de vedere al fixarii cele cu clema de prindere si cele cu baza fixa care pot fi amplasate oriunde pe o suprafata plana (birou, un teanc de carti).

Lampa de citit cu clips de prindere este perfecta pentru a lectura in intuneric fara a deranja insa pe cei din jur. Se fixeaza de carte cu ajutorul clipsului integrat. Aceasta este prevazuta cu intrerupator iar gatul flexibil asigura orientarea luminii catre pagina cartii.

Atunci cand achizionati o lampa de citit este important sa tineti cont si de modul de alimentare si cel de iluminare. Astfel lumina LED este cea mai eficienta si economica, oferindu-va solutia cea mai buna pentru orice decor.

In oferta noastra veti gasi lampi cu alimentare la prize, cu baterii si acumulator ori cu alimentare USB sau chiar si lampi cu incarcare solara.

Pe GlowMania.ro gasiti lampi de citit potrivite nevoilor dvs, la cele mai mici preturi din online.

Avantajul suprem al acestor lampi ce citit cu LED este faptul folosesc cu cel puțin 75% mai putina energie si dureaza de pana la 25 de ori mai mult decat iluminatul incandescent. Mai mult decat atat, o astfel de lampa este ideala pentru persoanele care muncesc sau citesc in timpul noptii, deoarece emana lumina rece care creeaza o ambianta potrivita, fara a ne obosi ochii si fara a ne crea o stare de somnolenta. 

Pentru citit, este recomandat sa utilizam lampi de citit cu LED care au in jur de 450 de lumeni. Acest lucru este echivalent cu 50 de wați. Poziția luminii este foarte importanta, deoarece ochii nostri sunt mai confortabili atunci cand sunt expusi la straturi de lumina, mai degraba decat la o sursa aspra si de o intensitate mare. Pe langa iluminarea generala de deasupra capului, ar trebui sa utilizați o forma mai concentrata de lumina atunci când cititi, pentru a nu forta ochii mai mult decat este necesar.

Sus