Filtreaza dupa

Pret
8 lei 405 lei
Intrerupator
mai multe... less
Putere(W)
mai multe... less
Culoare lumina
mai multe... less
Brand

Veioze si lampi glow

Cu ajutorul luminii oferite de lampi si veioze decorative puteti crea exact atmosfera pe care o doriti in locuinta dvs – in living sau in dormitor, in coltul special pentru citit, in zona de studiu, oricand aveti nevoie de acel suport oferit de o sursa de lumina.

O lampa de birou este utila intotdeauna, indiferent daca o folosesti acasa sau la birou, lumina potrivita fiind un adevarat suport in studiu ori pentru citit.

Cum alegi corpurile de iluminat?

Corpurile de iluminat sunt elemente esentiale in amenajarea locuintei dumneavoastra. Acestea se aleg in functie de dimensiunea incaperii si tipul de lumina dorit.

Acestea trebuiesc alese cu grija in functie de destinatia spatiului in care le amplasati: de relaxare, munca, casnice, etc.

Corpurile de iluminat pentru dormitor

Lumina ambientala a dormitorului este foarte importanta pentru un somn relaxant si odihnitor. Pe langa corpul de iluminat central este necesar ca dormitorul sa aiba cateva corpuri de iluminat destinate cititului, scrisului sau pentru diferse activitati relaxante.

Corpurile de iluminat pentru living

Livingul este locul in care va relaxati alaturi de prieteni si familie de aceea luminile de ambient trebuie combinate cu cele decorative pentru a crea o atmosfera relaxanta in care sa savurati momente de calitate alaturi de cei dragi. Puteti opta pentru corpuri de iluminat elegante dar si pentru corpuri de iluminat cu o nota de originalitate cu ajutorul carora sa creati un décor deosebit si indraznet.


Corpurile de iluminat pentru bucatarie

Pentru luminile de bucatarie va recomandam sa folositi corpuri de iluminat suspendate pentru a lumina de sus suprafata in care va desfasurati activitatea de gatit. In bucatarie este nevoie de o atentie sporita atunci cand gatim de aceea lumina cat mai buna este foarte importanta.

Corpurile de iluminat pentru baie si hol

Corpurile de iluminat pentru baie sunt o alegere importanta deoarece atat dimineata cat si seara ne petrecem mult timp in acest loc. Becurile cu LED sunt o alegere potrivita combinandu-se usor cu lumina incandescenta.

Puteti instala LED-uri in tavan sau pereti pentru a crea o atmostera relaxanta pentru baile lungi. Oglinda trebuie sa fie si ea iluminata corespunzator deoarece in fata ei are loc un adevarat ritual de frumusete. Pentru iluminarea holului va recomandam sa utilizati candelabre sau lustre.
Atunci cand achizionati o lampa de birou sau o veioza in scopuri decorative, pe langa design, este important sa tineti cont si de modul de alimentare si cel de iluminare.

Astfel lumina LED este cea mai eficienta si economica, oferindu-va solutia cea mai buna pentru orice decor.
Pe GlowMania.ro va oferim diverse tipuri de alimentare pentru lampi si veioze: cu alimentare la priza sau direct la reteaua electrica, cu baterii si acumulator ori cu alimentare la portul USB al calculatorului sau laptopului.
Orice model de lampi sau veioze decorative cautati, de perete sau de birou, vizitand un magazin online veti avea parte, pe langa o experienta relaxanta si practica, de diversitate si calitate la cele mai bune preturi.
Pe GlowMania.ro gasiti luminile decorative potrivite pentru dvs, la cele mai mici preturi din online! 

Sus