unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Utilizare in
Destinat pentru
Efect luminos
Culoare lumina
Filter

Proiectoare laser

Proiectoarele laser inlocuiesc cu succes orice instalatie luminoasa, astfel scapati de firele incurcate, becurile arse si nu veti mai pierde timpul cu instalarea. Perfecte pentru Craciun, petreceri aniversare si petreceri de familie.

Puteti crea o lume fantastica cu un proiector rotativ cu stele miscatoare si joc de lumini pentru dumneavoastra si pentru copii dumneavoastra!

Pentru prezentari reusite puteti utiliza un laser pointer puternic cu o durata de viata de pana la 8000h, avand posibilitatea de a opta intre culorile de lumina precum rosu, verde sau albastru.

In oferta noastra veti gasi o multitudine de proiectoare laser precum cele cu jocuri de lumini si stele miscatoare, proiectoare laser cu figurine si sensor de sunet, laser pointer, laser star shower sau proiectoare holografice ce pot fi utilizare atat in interior cat si in exterior.

Unele modele de proiectoare sunt prevazute si cu senzor de sunet ce le permite sa asocieze jocul de lumini cu sunetul ambiental.

Comanda online la un pret imbatabil cele mai diverse modele de proiectoare laser!

Un astfel de proiector laser functioneaza in urmatorul fel: lumina este trecuta printr-o lentila care mareste proiectia si afiseaza o imagina anume sau un joc de lumini. Functionand cu lumini LED, un astfel de proiector este adesea utilizat pentru a crea o atmosfera magica in timpul sarbatorilor de Craciun si de cele mai multe ori aceste proiectoare sunt indreptate spre casa pentru a crea efecte speciale precum stelute sau diverse jocuri de lumini interesante. 

Aceste proiectoare laser ne ofera un adevarat spectacol de lumini in timpul noptii, insa pot functiona chiar foarte bine si pe timpul zilei. Cu toate acestea este important de stiu faptul ca pentru a fi vizibile si in timpul zile, trebuie reglata viteza miscarii, jocul de lumini si amplasarea proiectorilui. In concluzie, da, aceste proiectoare se pot utiliza cu succes atat in timpul noptii, cat si in timpul zilei!

Sus