unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Tip produs
mai multe... less
Utilizare in
Numar surse lumina
mai multe... less
Soclu
Culoare lumina
Filter

Lampi, Veioze si Proiectoare

Orice parinte isi doreste sa ii asigure copilasului sau toate conditiile de confort de care are nevoie. Lampa de veghe este un articol extrem de util, inca din primele zile de viata ale micutului tau.

O lampa de veghe sau un proiector de camera il ajuta pe copil sa adoarma atunci cand este nelinistit, oferindu-i lumini care sa-l linisteasca.

In oferta noastra veti gasi lampi de veghe cu aprindere la priza sau pe baterii, de asemenea, unele modele dispun de mai multe culori, modele, forme de animale, proiectii in diverse forme sau chiar de o functie muzicala ce ii incanta pe cei mici.

Astfel, o simpla lampa de veghe poate crea o atmosfera de relaxare si siguranta in camera copilului, ceea ce este foarte important pentru dezvoltarea sa. Asadar, poti trece cu incredere acest articol pentru copii pe lista de cumparaturi atunci cand decorezi camera nou nascutului.

In magazinul nostru online veti gasi o mare varietate de modele de lampi de veghe, lampi cu senzor de atingere si veioze cu LED la cele mai bune preturi.

Sus