unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip
Iluminat
Culoare
Filter

Sepci si Caciuli Fluorescente

Pentru cele mai reusite petreceri adauga o explozie de culori si efecte luminoase in cel mai simplu mod cu ajutorul unor sepci fluorescente! Te poti face remarcat si asigura o distractie inedita utilizand aceste caciuli care expuse in prealabil la lumina genereaza un efect luminescent in culori, animand in mod senzational petrecerile sau iesirile nocturne alaturi de prieteni!

O caciula fluorescenta este un accesoriu cool care completeaza orice outfit, insa efectul reflectorizant vizibil in momentul in care esti expus luminii farurilor este un mare avantaj. O caciula fluorescenta este potrivita pentru toate persoanele, in special pentru biciclisti, pietoni, persoane care alearga sau cele care se deplaseaza cu trotineta, etc. Este un accesoriu care contribuie la siguranta ta in trafic.

Palariile iluminate cu LED sunt accesorii fashion pentru tinute mai speciale: pentru petreceri, Halloween, festival sau sedinte foto. Bateriile cu care functioneaza aceste palarii pot fi inlocuite cu usurinta pentru ca tu sa te bucuri mereu de efectul luminos pe care acestea il ofera.

Descopera pe site palarii cu paiete si LED, palarii cu fir El Wire, caciula de Mos Craciun iluminata LED, sapca cu egalizator si multe alte modele de caciuli cool pentru femei si barbati.

Sus