unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Tip lumina
Material
Culoare
Filter

Decoratiuni Bar Luminoase & Globuri Disco

Pentru petreceri reusite ai nevoie doar sa suni cativa prieteni si sa pornesti un glob de lumini rotativ pentru o atmosfera de exceptie!

Fie ca alegi sa iti surprinzi clientii cu decoratiuni bar multicolore cu diverse moduri de iluminare sau doar sa folosesti decoratiuni luminoase pentru petreceri restranse intre prieteni, efectele de lumini disco descatuseaza atmosfera incendiara, unul din cele mai importante elemente pentru o distractie pe cinste!

Cu o multitudine de efecte luminoase intr-o diversitate de culori si dimensiuni, ai acum disponibila online o oferta din care poti alege un glob disco potrivit petrecerii tematice pe care o visezi. Nu mai colinda magazine dupa cele mai inedite accesorii decorative de petrecere ci comanda acum, online, cu livrare rapida, din cel mai diversificat magazin cu produse glow de petreceri unu singur glob cu senzor de sunet care iti coloreaza petrecerile in cel mai inedit mod imbinand efectele de lumini cu ritmul muzicii!

Pentru un bar spectaculos ai nevoie de doar cateva decoratiuni care sa atraga atentia tuturor invitatiilor tai. Alege-le din selectia noastra de articole decorative pe cele potrivite: globuri disco, stroboscop, lampi cu halogen si diverse accesorii luminoase, precum o multitudine de pahare, suport pentru pahare, scumiere si cuburi de gheata, fie fosforescente, fie luminate cu ajutorul LED-urilor. Toate acestea sunt indispensabile atunci cand organizezi o petrecere incendiara.

Pentru a lumina barul nu ai nevoie de electricitate, deoarece poti obtine o atmosfera spectaculoasa chiar si la piscina sau la petrecerile organizate in aer liber, avand nevoie doar de decoratiunile potrivite pentru a lumina barul si intreaga petrecere.

Adauga o pata de culoare fiecarei petreceri cu ajutorul paharelor fosforescente si paharelor luminoase cu LED care functioneaza cu baterii.

Sus