Betisoare si Bratari Luminoase

Cu betisoarele luminoase reusi sa va impresionati toti prietenii si sa creati cel mai spectaculos decor pentru petrecerea dumneavoastra! Pentru efecte uimitoare va recomandam sa utilizati cat mai multe betisoare fluorescente si paie luminoase. Imaginati-va doar ce incantati vor fi toti invitatii cand le veti oferi bratari fluorescente si paie lu...

Cu betisoarele luminoase reusi sa va impresionati toti prietenii si sa creati cel mai spectaculos decor pentru petrecerea dumneavoastra! Pentru efecte uimitoare va recomandam sa utilizati cat mai multe betisoare fluorescente si paie luminoase. Imaginati-va doar ce incantati vor fi toti invitatii cand le veti oferi bratari fluorescente si paie luminoase colorate! Garantat, veti organiza cele mai reusite si stralucitoare petreceri! Aceste betisoare luminoase sunt cele mai originale accesorii pentru petreceri vii si colorate, iar noi va oferim posibilitatea sa le comandati online, de oriunde v-ati afla, la cele mai bune preturi! Pe langa betisoare fosforescente din care puteti confectiona bratari fluorescente si cordelute glow, pe site-ul nostru gasiti si cercei luminosi pentru petreceri sau mingi colorate luminoase. Decorati toate paharele cu paie luminoase multicolore si veti obtine nu doar bautori, ci si experiente unice! Betisoarele Glow Sticks colorate lumineaza pana la 8 - 12 ore. Nu au baterii, becuri, flacari, scantei, caldura sau fum doar lumina.

Sunt sigure si nu au nevoie de sursa externa de energie Comandati acum online pentru cele mai reusite petreceri cu efecte colorate glow!

Mai multe
Exista 9 produse.

Accesorii cordeluta luminoasa model urechi de iepuras

2.00 RON

Cercei luminosi pentru petreceri

2.90 RON

Betisoare luminoase Glow Sticks groase, 130x 14 mm

4.90 RON

Minge colorata luminoasa pentru petreceri

6.00 RON
Lipsa stoc

Set 15 betisoare Glow Sticks colorate, cu accesorii bratari

4.90 RON

Set betisoare fluorescente glow multicolore 3,8 cm, 50 bucati

19.00 RON
Lipsa stoc

Set 100 bucati betisoare bratari luminoase Glow Sticks colorate

29.00 RON 39.00 RON -10.00 RON
Reduced price!

Set 45 buc de paie luminoase colorate pentru petreceri

19.00 RON 39.00 RON -20.00 RON
Reduced price!

Betisor luminos cu LED si fluier 4 in 1

9.00 RON 15.00 RON -6.00 RON
Se afiseaza 1-9 din 9 de articole

Sus