Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Filter

Vezi toate produsele marca Paint Glow

PaintGlow este un brand din Marea Britanie specializat in sclipici biodegradabil, produse cosmetice cu efecte speciale si produse UV si multe altele articole inedite cu diverse intrebuintari. De-a lungul timpului brandul a creat si dezvoltat unele dintre cele mai populare produse de vopsea UV din lume, cum ar fi vopsea UV pentru fata (pe baza de ceara), vopsea UV pentru corp, gel UV pentru par și dungi UV pentru culoarea parului, impreuna cu vopselele noastre stralucitoare pentru fata si pentru corp.

PaintGlow s-a dezvoltat rapid si a cunoscut succesul si aprecierea clientilor inca de la inceput.

Pentru a-l prezenta intr-un mod unicat pe piata, brandul PaintGlow a gazduit prima petrecere Neon Paint din Europa in Marea Britanie in anul 2009 care a fost un mare succes, urmand ca in primul an de la lansare sa organizeze peste 100 de evenimente care au atras atentia multor categorii de clienti. Ca urmare a succesului acestor evenimente, brandul s-a extins si in alte tari din Europa.

Acest brand am putea spune ca a fost creatorul si inovatorul inițial al trendului UV Paint Party, care in foarte scurt timp a devenit un fenomen global. PaintGlow este cel mai mare producator si furnizor de produse Paint Party din intreaga lume, produsele acestui brand fiind regasite in magazine din peste 100 de tari.

Nu doar simple cosmetice!

PaintGlow intregeste o gama foarte diversificata de produse UV, speciale pentru diverse evenimente sau look-uri deosebite. Brandul se lauda cu cea mai mare gama de produse cosmetice UV si Glow in the Dark, produse care se regasesc in intreaga lume.

Calitate si Certificare!

Toate produsele marca PaintGlow sunt fabricate in Marea Britanie folosind numai cele mai bune ingrediente care au fost supuse unor teste independente si riguroase pentru a se asigura ca sunt sigure si certificate conform directivelor UE.

Angajament fata de clienti!

Desi se bucura de o istorie indelungata, angajamentul fata de calitatea si excelenta produselor si angajamentul fata de clienti nu s-a schimbat deloc de-a lungul timpului. Mereu in dezvoltare, focusati pe crearea unor produse inedite care sa se ridice la standardele pietei si mai ales, la standardele clientilor, brandul PaintGlow este unul inovator, surprinzator si calitativ.

De ce sa va multumiti cu produse cosmetice obisnuite cand puteti alege cele mai inedite produse marca Paintglow?! Toate produsele vibrante Paintglow stralucesc in intuneric, astfel incat veti fi atractia serii, veti avea cel mai deosebit look sau evenimentul pe care il gazduiti va fi unul de neuitat.

Sus