Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Filter

Vezi toate produsele marca Megir

Compania Megir Shenzhen, China, a fost infiintata in anul 1997, si in prezent se mandreste cu o experienta de 25 de ani in producerea si exportarea pe scara larga de ceasuri de lux la preturi accesibile. Datorita experientei vaste in acest domeniu, Compania Megir se bucura in prezent de oportunitatea de a fabrica si comercializa ceasuri OEM si ODM pentru clienti din peste 50 de tari, devenint astfel experti in producerea de accesorii de inalta calitate potrivite fiecarui buget. Affordable Luxury!

Compania avanseaza prin munca a peste 300 de angajati ajungand astfel la capacitatea de a produce annual aproximativ un milion de ceasuri. Avand de asemenea propria fabrica de carcase de otel inoxidabil, echipata cu cela mai performate aparate, compania realizeaza un sistem riguros de control al calitatii in toate etapele de productie prin care trece fiecare accesoriu in parte.

Fabrica proprie intruneste intreg procesul de creare: de la proiectarea ceasurilor, la realizarea prototipurilor , productia in masa, controlul calitatii, realizarea imaginilor profesionale si inclusiv productia videoclipurilor, o transparenta apreciata care le aduce astfel clienti din intreaga lume.

Datorita faptului ca intreg procesul de creare se produce intr-o sigura locatie, acest lucru le permite furnizarea si livrarea prompta a produselor catre clienti.

Megir se distinge datorita faptul ca se orienteza foarte mult inspre nevoile clientilor, urmareste specific trendurile actuale si isi doreste sa se ridice la mereu nivelul asteptarilor clientilor deja existanti si automat sa atraga noi potentiali clienti.

Printre cele mai reprezentative creati ale Companiei Megir se numara ceasurile Swiss valorificat cu Super-LumiNova, un material format din pigmeti fluorescenti care este aplicat pe cadranul ceasului si care imbunatateste perceptibilitatea acestuia pe timp de noapte. Acest material se incarca atunci cand este expus la lumina naturala sau artificiala, functionand precum o baterie de stocare luminoasa, unde lumina incarca bateria, iar apoi lumina este emisa continuu.

Din dorinta de a imbunatati constant performanta si calitate produselor proprii, Megir depune eforturi in cercetare si proiectare, iar in acest sens Swiss Super-LumiNova este disponibil in opt linii de culori diferite si anume:

 • BL ( linie albastra, emisie la 486 nm)

 • GL (linie verde, emisie la 515 nm)

 • VL (linie violet, emisie la 440 nm)

 • WL (linie alba, emisie alba completa)

 • YL (linie galbena, emisie galbena)

 • OL (linie portocalie, emisie portocalie)

 • PL (linie roz, emisie roz)

 • UL (linie ultramarin, emisie albastru ultramarin)

Mai mult decat atat, prin diferitele proiecte de certetare au condus produsele din gama Swiss Super-LumiNova la o calitate superioara fiind astfel notate cu:

 • Clasa Standard

 • Nota A

 • Gradul X1

*Megir ofera inclusiv servicii de realizare a ceasurilor personalizate, bazate pe ideile si designul dorit de client, specificatiile si materialele stabilite in prima etapa al procesului. Producatorul pune la dispozitie un ghid cu ajutorul caruia clientii pot sa aleaga sau sa propuna propriul ceas personalizat.

Preocuparea permanenta pentru calitatea desavarsita este o filosofie de functionare dupa care producatorul Megir se ghideaza. Mereu in cautare si creare de produse de lux la preturi accesibile, de o calitate superioara, care sa indeplineasca cerintele si preferintele clientilor si care sa se muleze pe trendurile actuale, Megir va produce cele mai bune ceasuri!

La Glowmania.ro vei gasi o gama variata de ceasuri Megir, ceasuri de dama sau barbatesti, in design-uri interesante si deosebite, cu diverse functii si specificatii astfel incat sa poti face cea mai buna alegere in acest sens!

Sus