unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs manichiura
Tip utilizare
Filter

Tratamente Unghii si Solutii

Felul in care arata unghiile noastre spune multe despre noi. Niste unghii ingrijite, curate si sanatoase fac intotdeauna o impresie placuta. Daca tanjesti dupa unghii lungi si frumoase, afla care sunt cele mai bune tratamente pentru unghii.

Solutiile si tratamentele pentru unghii sunt solutii optime pentru persoanele cu unghii fragile, denivelate, subtiri, sau cu alte probleme.

Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama variata pe produse pentru ingrijirea unghiilor, precum top coat, gel de unghii, ulei cuticule dar si produse pentru curatarea si indepartarea ojei, precum acetona, dizolvant pentru unghii si solutii pentru indepartarea unghiilor false.

Disponibile online in permanenta la preturi mici, cele mai bune tratamente pentru unghii frumoase si sanatoase.

Mainiile noastre sunt expuse constant la anumiti factori daunatori si uneori intampinam diverse probleme atat la nivelul pielii cat si al unghiilor, motiv pentru care trebuie sa luam masuri rapide pentru a nu se agrava. Pielea mainilor trebuie hidratata constant, iar unghiile trebuie ingrijite corespunzator. Un tratament pentru unghii reprezinta cea mai buna solutie atunci cand ne confruntam cu unghii slabe, care se rup, se crapa sau se exfoliaza. Mai mult decat atat, daca mergem constant la manichiura, chiar si acest proces le poate dauna, si de aceeas este recomandat sa se efectueze tratamente pentru unghii, cel putin o data pe luna. 

Ingrijirea si intretinerea unghiilor de la maini si de la picioare este foarte importanta, atat din motive care tin de igiena si sanatate, cat si din motive cosmetice. O ingrijire corespunzatoare si constanta a unghiilor poate preveni diverse infectii fungice ale unghiilor sau care se pot instala la nivelul pielii cat si unghiile incarnate si dureroase. Asadar, un tratament pentru unghii, cu o actiune specifica pentru problema cu care ne confruntam, ne va fi de mare ajutor si va vindeca unghia intr-un timp scurt. 

Sus