unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs manichiura
Tip utilizare
Filter

Gel-uri UV pentru Unghii - Geluri Constructie

Intre tipurile de manichiura preferata, unghiile cu gel ocupa un loc important pentru femei deoarece nu necesita o ingrijire meticuloasa, nu sunt fragile si au un aspect atractiv. Gelul de constructie poate fi folosit cu usurinta pe unghiile naturale, cat si pentru prelungirea unghiilor false. Unghiile cu gel reprezinta o solutie excelenta pentru orice femeie, nu doar din punct de vedere estetic dar si pentru ca acestea garanteaza o manichiura impecabila, usor aplicabila, chiar si in cazul unghiilor fragile, predispuse la rupere. Cu acest geluri puteti realiza modele deosebite, singura limita fiind imaginatia dumneavoastra. Va oferim geluri UV de cea mai buna calitate la preturi excelente.

O manichiura realizata cu gel de unghii UV poate rezista fara probleme pana la 3 saptamani. Lacul gel UV este complet diferit fata de lacul de unghii obisnuit deoarece are nevoie de lumina UV pentru ca stratul aplicat sa se usuce si sa raman intact. Asadar, daca o manichiura sau pedichiura este realizata corect, cu produse profesionale si fixata cu ajutorul unei lampi UV, ai certitudinea ca te poti bucura de o manichiura frumoasa saptamani intregi. 

Fata de gelurile LED pentru unghii sau oja semipermantenta care au o durata de uscare mai rapida, aceste geluri UV pentru unghii trebuie tinute in lampa timp de 2 minute. Desi necesita o durata mai mare de timp pentru a se usca, odata fixat pe unghii, acest gel UV confera siguranta unei manichiuri de durata si cu riscuri minime de a se deteriora. 

Sus