unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Filter

Mese de toaleta si mobilier

Ai nevoie de propriul spatiu pentru styiling care sa iti usureze rutina zilnica si sa fie in acelasi timp usor de integrat in designul interior al locuintei tale? Alege o masuta de toaleta si creeaza-ti un spatiu doar al tau pentru a avea mereu la indemana produsele de care ai nevoie.

Amenajeaza-ti locuinta intr-un mod original cu piese de mobilier de calitate care sa reflecte personalitatea si unicitatea familiei tale.

O masuta de toaleta de dimensiuni decente te va ajuta cu siguranta sa fi mai ordonat si sa iti pastrezi lucrurile asezate frumos. Daca ideea de 'masa de toaleta' te duce cu gandul la mobilierul de moda veche, butucanos, cu ornamente multe si greoaie, astazi exista o diversitate mare de astfel de produse, in design-uri interesante, moderne, simpliste sau ornamentate frumos si subtil, modele de mese de toaleta din care poti alege exact ceea ce este potrivit stilului si personalitatii tale. 

O masa de toaleta cu oglinda este cel mai comun tip de astfel de mobilier!

De obicei, o masa de toaleta este prevazuta cu doua sau trei sertare destinate depozitarii si cu o oglinda fizata in centrul mesei. Insa astazi, datorita diversitatii acestor mese de toaleta putem face o alegere in acest sens strict in functie de necesitatile si preferintele noastra. Astfel, daca avem nevoie de mai multe compartimente de depozitare, ne sunt necesare mai multe oglinzi sau ne dorim sa tinem la indemana produsele pe care le utilizam zilnic in rutina noastra de ingrijire, putem alege o masa de toaleta care sa intruneasca toate cerintele noastre. 

Sus