unknown

Termometre digitale

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Termometrul digital este un echipamanet utilizat pe scara larga pentru masurarii termeraturii. 

Termomentrule digitale reprezinta versiunea revizuita si actualizata in mod semnificativ a termometrelor traditionale care functioneaza pe baza de lichid.

Aceste termometru digitale sunt utilizate pentru masurarea temperaturii corporale, insa prezinta de asemenea rezultate fixe si concrete si in masurarea altor suprafete. Fata de termometrele traditionale, un termometru digital ne ofera acuratate si viteza de citire a temperaturii in aproape orice situatie.

Rezultatele traducerii

Un termomentru digital functioneaza folosind senzori de caldura care determina cu precizie termperatura corporala sau termeratura altor suprafete. Ele pot fi folosite cu succes in citirea temperaturii pe frunte, ureche, axila sau intrarectal fiind un echipament de mare ajutor mai ales pentru masurarea temperaturii la copii. 

Aceste termometre digitale contin un mic mecanism de calcul si un rezistor. O modificare a termperaturii face ca senzorul sa observe o schimbare a rezistentei, iar calculatorul converteste diferenta de rezistenta intr-o diferenta de temperatura si ofera o citire rapida si precisa a temperaturii in grade. 

Sus