Filtreaza dupa
Pret
18 lei 179 lei
Brand
Tip termometru
mai multe... less
Destinat pentru
mai multe... less
Filter

Termometre digitale

Temperatura indicata de termometru ne poate oferi informatii cu privire la diverse dezechilibre din organism, mai ales in cazul copiilor.

Pentru a ne asigura ca masurarea temperaturii se face cat mai precis, trebuie sa avem grija ca termometrul ales de noi sa fie cat mai precis.

Diferenta dintre un termometru digital si un termometru clasic este destul de mare. Termometrul digital masurand temperatura mult mai rapid si cu mai multa precizie decat cel clasic. In plus, valorile pot fi citite direct de pe un display si poate include tot felul de functii diferite, ele sunt de cele mai multe ori folosite pentru bebelusi, facil de utilizat, costuri accesibile iar folosirea se face intr-un mod foarte sigur, fara a exista vreun risc toxic comparativ cu cele clasice cu mercur.

Daca termometrele clasice pot sa masoare temperatura doar prin contact cu diverse parti ale corpului cum ar fi axila, gura sau urechea termometrele non-contact sunt capabile sa masoare temperatura corpului tau fara a se atinge de pielea ta iar rezultatul va fi afisat in doar cateva secunde.

Unele termometre non-contact au un semnal sonor care te anunta ca masurarea s-a finalizat.

In oferta noastra veti gasi termometre precum: termometru cu infrarosu, termometru digital non-contact, termometru digital cu sonda, tremometru digital refrigerare, termometru cu higrometru si multe alte tipuri de termometre la cele mai bune preturi din online.

Iti oferim atat preturi competitive pentru termometre digitale, cat si livrare rapida oriunde in tara.

Acceseaza magazinul nostru online si vei beneficia de reduceri si promotii pentru intreaga gama de termometre digitale.

Sus