unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip termometru
Destinat pentru
Filter

Termometre digitale

Temperatura indicata de termometru ne poate oferi informatii cu privire la diverse dezechilibre din organism, mai ales in cazul copiilor.

Pentru a ne asigura ca masurarea temperaturii se face cat mai precis, trebuie sa avem grija ca termometrul ales de noi sa fie cat mai precis.

Diferenta dintre un termometru digital si un termometru clasic este destul de mare. Termometrul digital masurand temperatura mult mai rapid si cu mai multa precizie decat cel clasic. In plus, valorile pot fi citite direct de pe un display si poate include tot felul de functii diferite, ele sunt de cele mai multe ori folosite pentru bebelusi, facil de utilizat, costuri accesibile iar folosirea se face intr-un mod foarte sigur, fara a exista vreun risc toxic comparativ cu cele clasice cu mercur.

Daca termometrele clasice pot sa masoare temperatura doar prin contact cu diverse parti ale corpului cum ar fi axila, gura sau urechea termometrele non-contact sunt capabile sa masoare temperatura corpului tau fara a se atinge de pielea ta iar rezultatul va fi afisat in doar cateva secunde.

Unele termometre non-contact au un semnal sonor care te anunta ca masurarea s-a finalizat.

In oferta noastra veti gasi termometre precum: termometru cu infrarosu, termometru digital non-contact, termometru digital cu sonda, tremometru digital refrigerare, termometru cu higrometru si multe alte tipuri de termometre la cele mai bune preturi din online.

Iti oferim atat preturi competitive pentru termometre digitale, cat si livrare rapida oriunde in tara.

Acceseaza magazinul nostru online si vei beneficia de reduceri si promotii pentru intreaga gama de termometre digitale.

Termometrul digital este un echipamanet utilizat pe scara larga pentru masurarii termeraturii. 

Termomentrule digitale reprezinta versiunea revizuita si actualizata in mod semnificativ a termometrelor traditionale care functioneaza pe baza de lichid.

Aceste termometru digitale sunt utilizate pentru masurarea temperaturii corporale, insa prezinta de asemenea rezultate fixe si concrete si in masurarea altor suprafete. Fata de termometrele traditionale, un termometru digital ne ofera acuratate si viteza de citire a temperaturii in aproape orice situatie.

Rezultatele traducerii

Un termomentru digital functioneaza folosind senzori de caldura care determina cu precizie termperatura corporala sau termeratura altor suprafete. Ele pot fi folosite cu succes in citirea temperaturii pe frunte, ureche, axila sau intrarectal fiind un echipament de mare ajutor mai ales pentru masurarea temperaturii la copii. 

Aceste termometre digitale contin un mic mecanism de calcul si un rezistor. O modificare a termperaturii face ca senzorul sa observe o schimbare a rezistentei, iar calculatorul converteste diferenta de rezistenta intr-o diferenta de temperatura si ofera o citire rapida si precisa a temperaturii in grade. 

Sus