unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Epilatoare

Majoritatea femeilor opteaza pentru epilat acasa si considera acest mijloc ca fiind cel mai comod si rapid mijloc de a scapa de parul nedorit. Desi oarecum dureroasa, indepartarea parului cu un epilator are efecte pentru cateva saptamani, perioada comparabila cu epilarea cu ceara, multe persoane optand pentru epilat acasa, deoarece este un mod mai rapid, ce nu necesita pregatiri prealabile si nimic altceva in afara de un epilator electric. Oferta de epilatoare de pe piata este foarte variata, un epilator putand avea o multime de accesorii pentru a fi cat mai usor si comod de folosit. Capul pivotant, pensetele precise, rolele pentru masaj ori forma ergonomica a acestor epilatoare ofera o folosire usoara si efecte pe termen destul de indelungat. Pe site-ul nostru puteti comanda online un epilator care sa va satisfaca toate nevoile unui epilat acasa, facand acest proces usor, comod si rapid. Online gasiti in totdeauna preturi mici, iar in categoria "Epilatoare" de pe GlowMania.ro gasiti produse de calitate la cele mai bune preturi.

Chiar daca ambele metode ne ofera o piele fina de pana la 4 saptamani, metoda prin care utilizam un epilator este mult mai convenabila deoarece nu trebuie sa asteptam ca parul corporal sa creasca din nou pentr a putea fi indepartat. Pentru epilarea cu ceara trebuie sa asteptam ca parul sa creasca suficient de lung pentru a putea fi indepartat, pe cand un epilator poate smulge firele de par de pana la 4 ori mai scurte fata de cat este necesar sa creasca pentru ceara.

Indepartarea parului de pe corp cu ajutorul unui epilator este o metoda care prezinta siguranta si pe care o putem realiza acasa, oricand simtim nevoia. Epilarea cu epilatorul ne va oferi o piele mai fina de pana la 4 saptamani si fata de epilarea cu ceara unde trebuie sa asteptam ca firul de par sa fie destul de lung pentru a fi indepartat, cu epilatorul putem smulge cu succes firele scurte de par fara ca acesta sa devina inestetic si observabil. 

Sus