Filtreaza dupa
Pret
63 lei 901 lei
Brand
Tip mobilier
mai multe... less
Alimentare
mai multe... less
Material
mai multe... less
mai multe... less
Filter

Mobilier Luminos cu LED

Sunteti in cautarea unor decoratiuni deosebite pentru casa sau localul dvs? Optati pentru un mobilier luminos cu LED, vesel si colorat!
Aceste piese de mobilier si decoratiuni luminoase vor crea o atmosfera fantastica la petreceri organizate in aer liber, in bar ori cluburi, dar si in locuinta dvs in egala masura, in interior, in curte sau in gradina.
Decorati cu mobilier luminos complet sau dati un plus de culoare amenajarii deja existente cu piese clasice intr-o forma si cu aspect unic si interesant.
Intr-un magazin online gasiti mese de cafea sau de cocktail, tabureti, scaune si fotolii, cu un mobilier pentru bar, cafenele si cluburi, dar si pentru amenajarea unui living contemporan, vesel si colorat, cu accente luminoase.
Mobilierul luminos foloseste tehnologia LED, avand un consum mic de energie, oferind o solutie practica si in ce priveste modul de alimentare: cu acumulator, fara fire si fara detalii vizibile.
Cele mai bune preturi pentru piese de mobilier cu LED le gasiti pe site-ul nostru. Achizitionati un mobilier luminos si btineti cea mai frumoasa atmosfera, in fiecare zi sau petreceri originale!