Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Filter

Vezi toate produsele marca Bason

Bason Lighting reprezinta la momentul actual unul dintre cele mai inovatoare branduri specializate in cercetarea, dezolvatea, fabricarea si comercializarea de noi produse de iuminat inteligent care sunt menite sa economiseasca energie electrica.

Bason Lighting

Brandul a luat nastere in anul 2004 din pasiunea a doi tineri impatimiti de tehnilogia electronica, pasiune care in anul 2013 a adus Bason Lighting in topul celor mai bine vandute branduri de pe piata europeana in industrie noului iluminat cu LED! Iluminat inteligent, in ton cu moda si intr-un design simplist, dar de mare efect, reprezinta cele trei aspecte definitorii ale acestui brand renumit.

In domeniul iluminatului inteligent si economic, brandul Bason Lighting este situat pe piata ca fiind un reprezentant de ultima generatie in ton cu moda privind iluminatul, deoarece acesta adera la strategia de marketing a 'modelului de tendinta de moda', isi valorifica in mod constant propriul potential, controleaza cu strictete calitatea la care se fabrica produsele, controleaza costurile si investitiile si urmareste atent nivelul de satisfactie al clientilor pe baza caruia sa poata asigura un serviciu atent si un produs care nu doar sa se ridice la nivelul asteptarilor ci sa le si depaseasca.

Toate aceste aspecte reprezentative au ridicat brandul la un nivel greu de atins de catre competitori si mai mult decat atat, de-a lungul anilor Banson Lighting a reusit sa obtina multiple certificare de calitate si competenta. Toate aceste certificari au avut o influenta pozitita asupra cumparatorilor, obtinand astfel contracte importante cu diverse companii si branduri la fel de populare.

Produsele marca Banson Lighind sunt realizate impecabil, la cea mai inalta calitate sub stricta supervizare a unei echipe pasionate si specializate in tehnologia electronica. In fabricarea produselor de iluminat cu LED Bason sunt utilizate instrumente si aparatura de ultima generatie, totul pentru ca produsul final sa fie unul ireprosabil.

Iluminat cu LED Bason

Activitatea principala a brandului este realizarea de produse pentru consumul larg, potrivit oricarui buget, iluminat pentru locuinte, iluminat personalizat al imobililui, iluminat de control al consumului de energie pe scara larga potrivit pentru spitale si scoli, iluminat fotobiologic de protectie al ochilor, pentru traficul rutier si al locurilor publice.

Banson Lighting reprezinta iluminatul potrivit toate categoriile sociale si ideal in vaste domenii de activitate, atat publice cat si private. Produse inovatoare, in ton cu cele mai noi trenduri, realizate la cele mai intalte standarde de siguranta si calitate si comercializate la preturi corecte! 

Banda LED Bason

Vizualizati catalogul nostru de produse marca Bason Lighting si da-ti culoare si lumina incaperilor locuintei dumneavoastra sau implementati un iluminat eficient si economic in afacerea dumneavoastra, calitatea intaia fara costuri exagerate!

Sus