unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip montare
Tip lumina
Filter

Felinare cu LED - Incarcare Solara

Felinarele cu iluminare LED au dublu rol – practic si decorativ. Lampile cu incarcare solara sunt perfecte cand doriti o sursa de lumina ecologica si economica in gradina sau pe terasa la lasarea serii, pentru a evidentia locurile importante. Pe timpul zilei lampile cu incarcare solara vor inmagazina energia solara si se vor potrivi in orice decor.

De asemenea, felinarele cu LED sunt un accesoriu util la iesirile in aer liber, cand mergeti in excursii sau cand iesiti la iarba verde ori cu cortul. Lampile cu lumina LED sunt alimentate cu baterii ori au incorporat un acumulator, prin urmare pot fi folosite oriunde v-ati afla, fiind foarte portabile datorita dimensiunilor compacte.

Cu siguranta o lampa multifunctionala este un obiect de nelipsit nu doar atunci cand mergeti in excursii, ci si in propria casa, oferindu-va lumina atunci cand este necesar si sporind siguranta dvs pe intuneric.

Oferta noastra cuprinde o gama larga de felinare reincarcabile foarte utile atunci cand mergeti la camping datorita faptului ca se pot folosii cu baterii reincarcabile ce se vor incarca de la soare, acestea dispunand si de o iesire USB de la care se pot incarca o multime de dispozitive mobile sau GPS-uri, folosind doar energie solara. 

Alegeti din modele de lampi disponibile pe site-ul nostru, lampi ce imbina aspectul unor felinare autentice cu tehnologia LED, practica si economa.

Va garantam super preturi, comandati acum online!

Sus