unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Fundal
Filter

Panouri luminoase egalizator auto

Ce este un panou egalizator auto

Un panou luminos este perfect pentru decorarea automobilului si poate fi lipit pe parbrizul din spate sau pe fereasta laterala a masinii.

Daca iti doresti se te faci remarcat in trafic, aceste panouri luminoase sunt exact ceea ce cauti.

Un egalizator auto este foarte usor de montat cu ajutorul benzii dublu adezive care este deja lipita pe panou, necesitand doar fixarea pe luneta si conectarea la bricheta masinii, avand dispus un buton on/off.

Functioneaza cu ajutorul unui senzor de audio, dupa ritmul muzicii din masina, intensitatea iluminarii putandu-se modifica prin intermediul unitatii de control.

De ce sa cumperi un panou egalizator pentru masina

Acum va puteti decora masina intr-un mod original cu ajutorul panourilor cu egalizator.

Profita acum de ofertele noastra la panouri luminoase, acestea fiind disponibile online spre comanda, non stop.

Panoul multicolor se alimenteaza cu ajutorul unui invertor DC 12V cu adaptor direct pentru bricheta masinii sau se poate alimenta si cu adaptor direct de la sursa 220V (priza) cu ajutorul unui adaptor.

Poate fi utilizat si ca accesoriu decorativ pentru cluburi, case, vitrine, nu doar pentru decorarea masinii.

Comanda acum direct din magazin online, usor si rapid, la preturi mici, cu livrare in cel mai scurt timp panouri luminoase multicolore si te poti bucura de un ambient inedit in masina ta.

Cum functioneaza mai exact un egalizator pentru masina? In termeni foarte simpli, un panou egalizator auto creste sau scade volumul intervalelor de frecventa specifice semnalului auto care ajunge in difuzoare. Aceste panouri luminoase egalizator auto se monteaza pe luneta si in functie de muzica pe care o ascultam si de nivelul la care functioneaza basul, acestea vor lumina intr-un mod deosebit.

Daca sunteti in cautare de o metoda deosebita prin care sa va puneti in valoare masina, aceste panouri luminoase egalizator auto reprezinta optiunea ideala. In varianta mini panou egalizator auto sau panou egalizator auto de dimensiuni mari, in magazinul online Glowmania.ro veti gasi exact produsul pe care vi-l doriti, acum si la un pret redus. 

Sus