Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Filter

Vezi toate produsele marca MalPlay

Malplay este un brand de jucarii si articole pentru copii de provenieita poloneza!

Brandul s-a facut cunoscut pe piata cu 15 ani in urma si datorita extinderii succesive a ofertei de produse, a castigat rapid increderea si aprecierea clientilor atat pe piata poloneza, cat si pe cea externa. Datorita faptului ca se afla pe piata de atat de mult timp, compania s-a dezvoltat continuu, si-a eficientizat activitatea, a invatat cum sa raspunda prompt nevoilor clientilor si mai mult decat atat, a venit mereu in intampinarea acestora cu produse de calitate comercializate la un pret just.

Importator si distribuitor direct, Malplay este un brand care intruneste o varietate foarte mare de jucarii si articole pentru copii, produse fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, un brand apreciat de catre foarte multi clienti, parinti in mod special, care isi doresc sa faca cele mai bune achizitii pentru copilasii lor si sa aiba mereu certitudinea lucrului bine facut.

Produsele brandului MalPlay se regasesc in foarte multe magazine fizice si magazine care functioneaza doar in varianta online, atat in tara de provenienta cat si in alte tari cu care brandul colaboreaza de ani buni. Clientii si companiile care achitioneaza articolele brandului MalPlay sunt intampinati cu seriozitate si profesionalism, iar produsele livrate sunt intotdeauna conform imaginilor si specificatiilor prezentate in descriere.

Mai mult decat atat, brandul MalPlay si-a castigat aprecierea clientilor si a companiilor cu care colaboreaza datorita actelor caritabile si a sponsorizarilor oferite in cadrul anumitor concursuri si evenimente.

Glowmania.ro iti propune o gama variata de jucarii si articole pentru copii marca MalPlay , produse de de calitate si sigure pentru activitatile recreativer ale celor mici!

Sus